Sunday, May 31, 2009

Nak Berenti Keje Plok

20hb depan aku nk berenti keje plok..sudoh keje la main keje berenti keje berenti.Alhamdullilah syukur kepada ALLAH sebab mender yang aku apply pada awal tahun baru ning dah menampakkan kesan.aku diterime untuk sambung belajo kat UPSI untuk wat Master Pendidikan Teknologi Maklumat Dan Komunikasi.Tercapai jugak cite2 aku..

Lebih kurang 2 tahun jugok la lepas ning aku kene bergelumang ngn buku2.Memandangkan dah nk tuka status ning lagi berat la tanggungjawab aku nanti..tapi yang penting aku dapat dh green lite doh dari sume orang termasuk family aku yang aku nk g sambung belajo plok.Arap2 sume mendoakan kejayaan aku nak dapatkan lagi satu skrol yang amat aku nk2 sangat2..

Bereh..Malas dh nak taip2 lagi..

11 Komen:

k.e.r.i. said...

seminggu sekali lah asoh napok pesen.
hahahaha!

k.rijal said...

master lain weh!!master asoh skali smggu..tp 3 X shari!!

p/s: sila asoh dgn brhati-hati!!

missy suzi said...

mati la mung.msk nerake.
haha

John said...

sedak org blh sambung blajo.pahtu naik pangkat pulok tuh.

hahahaha

Abaan Pok Ya said...

keri ngn rijal - celake saing2..dang lagi kutuk aku..

Suzi - bkper plok masuk nerake??

John - pangkat naik dh tahun ning..bile plok nk cari no dua xtahu..hahaha

Doodle's Store said...

wahhhhhhhhhhh congrats wei!!

n congrats juga hendak berkahwin kan...hehehhe..

Abaan Pok Ya said...

Doodle Store - thanks a lot..

CoOkiE MoNSter said...

watever pon...congrates tuk sumer2 kek ko. Best wooo dpat sambung master plok..chaiyok2!

Pasni ko xleh join d geng lg ar pasal ko da kawen. ngehngeh!

^-^

Intan Azlina said...

weh, good luck ler. ingatkn ko smbg kt Johor, rupa2nye kt UPSI..

Markmiez said...

ahahahaha..kepade keri ngn k.rijal...sayo sokong puok2 demo..loni gak dok apply master asoh tiap2 ari la..nk suh tajam molek kan...wakakakakak...bende gini keno tajam la...baru sedak..mugo nk guno 8x sari..ko gane..sedak demoo angg..

Abaan Pok Ya said...

CoOkiE MoNSter - thanks..bleh je join mg orang..xdok masalah..

Intan - thanks ye kak..ader umur ader rezeki kite jumpe lagi..thanks for everything

Markmiez - saing2 aku memang celaka la..kutuk sokmo..nnti tunggu turn mg aku anto samting kekgi..